• 0 (342) 317 16 01 veya 0 (342) 317 1635

Değerli öğrencilerimiz,

Yeni öğretim yılı ders kayıtları sırasında önceki yıllarda karşılaşılan eksik/hatalı bir kayıt işlemiyle ilgili olarak bilgilendirme yapılması uygun görülmüştür.

2023-2024 öğretim yılı güz dönemi ders programı internet sayfamızda ilan edilmiştir. Alttan dersi olan öğrencilerimizin bu programı dikkate alarak ders kaydı yapmaları önem arz etmektedir. Alttan seçilen dersle dönem derslerinin çakışması durumunda devamsızlıktan kalınabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. 2-3 Ekim 2023 tarihleri ders ekle-bırak işlemleri için tanımlanmıştır. Bu tarihlerde ders programında bir değişiklik olması durumunda derslerin çakışmasını tekrar kontrol etmeniz gerekmektedir.

Ders kayıtlarında "Meslek Çalgısı" ve "Piyano" derslerinin altında listelenen öğretim elemanları arasından geçen dönem dersi yürüten öğretim elemanı kimse yine aynı öğretim elamanı seçilmelidir. Hatalı işlem yapılmaması önemle duyurulur.

Ses, Türk Müziği ve Türk Halk Oyunları bölümlerinde öğrenim gören tüm öğrencilerimiz bağlı bulundukları programın ders kataloğunun yapısına göre 1., 2., 3. ve/veya 4. sınıf derslerinden bir ya da birkaçını seçmeli olarak almak mecburiyetindedirler. Seçmeli grup altında yer alan derslerden biri seçilmediği takdirde mezun olamayacağınızı hatırlatmak isteriz. SEC veya GOS koduyla ifade edilen seçmeli ana ders gruplarının hangi yıl ve dönemlerde yer aldığını incelemek ve derslerin içerikleriyle ilgili bilgi almak için lütfen internet sitemizde yer alan “öğrenci” başlığını inceleyiniz.

Öğrenim hayatınızda başarılar diliyoruz.